Hugínn & Múninn hjemmeside

Gå til indhold

Hoved menu

Arrangementer

Tilmelding til arrangementer skal ske til Torben formand senest en uge før arrangements start, hvis ikke andet er angivet.
Med mindre andet er oplyst, så er deltagelse gratis for foreningens medlemmer.

Lagkagetur
Dato: 6. maj 2017

Tidspunkt: kl. 11:00
Sted: den store parkeringsplads på Møldrupvej
Sæt kryds i kalenderen til den traditionsrige lagkagetur. I år rider vi ud fra Møldrupvej. Der vil først være en langsommere tur af en times varighed. Derefter spiser vi lagkage på parkeringspladsen. For dem, der har lyst, vil der derefter være mulighed for at ride en længere tur. Medbring selv stole til at sidde på og drikkevarer. Klubben kommer med det søde islæt.

Aktivitetsuge i Kompedal

Dato: 15.-22. juli 2017
Sted: Kompedallejren, Kompedal Plantage, Kompedalvej 13, 7442 Engesvang
Dansk Islandshesteforening (DI) inviterer til en uge hvor hygge, fællesskab og gode oplevelser er i højsædet. En uge hvor der er oplevelser og udfordringer for både skovtursrytteren og den mere ambitiøse rytter. Man kan deltage både som hovedmedlem af DI og som medlem af en lokalklub. Prisen er dog dyrere hvis man kun er medlem af en lokalklub. For mere information se denne invitation. Tilmelding foregår via www.sporti.dk fra d. 1. april og tilmeldingsfristen er d. 1. maj 2017.  

Vikingemarked i Hobro "Sildehagen"
Dato: 5.-6. august 2017
Tidspunkt: vi skal være klar til at gå/ride gennem gågaden og gøre reklame for markedet kl. 10:00
Sted: for enden af Nedre Strandvej, 9500 Hobro

Vi deltager i vikingemarkedet denne weekend, fortæller gæsterne om vores dejlige vikingeheste og giver trækketure. Vikingetøj er påkrævet. Deltagelse er gratis. Medbringes hest, forpligter man sig til at hjælpe med at sætte hegn op og tage det ned igen. Tilmelding til formanden senest 1 . april. Ved tilmelding skal det oplyses om man medbringer vikingetelt eller plastiktelt. Hvis vikingetelt medbringes skal størrelsen på teltet oplyses med facademål og dybdemål og om det er et sovetelt eller bod. Hvis man ønsker at sælge noget, skal det også oplyses. Meddel endvidere hvor mange personer der deltager i morgenmaden lørdag, frokost lørdag, morgenmad søndag og frokost søndag. Skriv også om du medbringer hest.
Der er plads til at købe et begrænset antal P-pladser ved Sildehagen, men der er også gratis parkering for enden af Strandvej, ca. 1 km væk. En P-plads koster kr. 25,00 og det samme koster en trailerplads. Ønsker du P-plads for bil og/eller trailer, skal formanden også vide dette, så pladserne kan bestilles. Betaling for parkering afholder man selv.
For mere information om markedet, kig evt. på markedets hjemmeside.


Der gives trækketure på det årlige Hobro vikingemarked

Tilbage til indhold | Retur til hoved menu