Hugínn & Múninn hjemmeside

Gå til indhold

Hoved menu

Arrangementer

Tilmelding til arrangementer skal ske til Torben formand senest en uge før arrangements start, hvis ikke andet er angivet.
Med mindre andet er oplyst, så er deltagelse gratis for foreningens medlemmer.

Det menige medlem, der har deltaget til flest arrangementer igennem året vil blive hædret med en lille gave, som uddeles ved generalforsamlingen.


Lagkagetur
Dato: 6. maj 2017

Tidspunkt: kl. 11:00
Sted: den store parkeringsplads på Møldrupvej
Sæt kryds i kalenderen til den traditionsrige lagkagetur. I år rider vi ud fra Møldrupvej. Der vil først være en langsommere tur af en times varighed. Derefter spiser vi lagkage på parkeringspladsen. For dem, der har lyst, vil der derefter være mulighed for at ride en længere tur. Medbring selv stole til at sidde på og drikkevarer. Klubben kommer med det søde islæt.

Trækketure og pandekagebagning
Dato: 1. juni 2017

Tidspunkt: kl. 17:00-19:00
Sted: Teatertorvet, Hobro

Hobro Bibliotek har engageret os til at give trækketure og lave pandekager på torvet foran biblioteket. Vi opsætter telt og bord/bænk samt bager brændenældepandekager i tidsrummet 17-19 d. 1. juni som optakt til et foredrag på biblioteket. Vi er iført vikingetøj og har du lyst til at være med, men ikke har tøjet, har foreningen et par kjoler, som kan lånes til lejligheden. Tilmelding til Torben på tlf. 51 42 16 66 senest d. 25. maj.

Sct. Hansfest

Dato: 23. juni 2017

Tidspunkt: ?
Sted: Truehøjvej 7, True, 9500 Hobro

Vi fejrer Sct. Hans hos Torben med spisning og hygge. Der er gratis mad og drikke for medlemmer af Húginn & Múninn, så reserver allerede nu datoen. Tilmelding af hensyn til maden senest d. 16. juni til Torben, tlf. 51 42 16 66.

Fyrkatdag

Dato: 1. juli 2017
Tidspunkt: kl. 10:00-17:00
Sted: Fyrkatgården, Fyrkatvej, 9500 Hobro
Vi befolker Fyrkat denne lørdag, fortæller gæsterne om vores dejlige vikingeheste og giver trækketure. Vikingetøj er påkrævet. Har du lyst til at deltage, kan du tilmelde dig til Helle, tlf. 28 10 80 74. Tidspunkt: Gården åbner kl. 10:00, så der skal vi være klar. Gården lukker igen kl. 17:00.

Vikingemarked i Hobro "Sildehagen"

Dato: 5.-6. august 2017
Tidspunkt: vi skal være klar til at gå/ride gennem gågaden og gøre reklame for markedet kl. 10:00
Sted: for enden af Nedre Strandvej, 9500 Hobro

Vi deltager i vikingemarkedet denne weekend, fortæller gæsterne om vores dejlige vikingeheste og giver trækketure. Vikingetøj er påkrævet. Deltagelse er gratis. Medbringes hest, forpligter man sig til at hjælpe med at sætte hegn op og tage det ned igen. Tilmelding til formanden senest 1 . april. Ved tilmelding skal det oplyses om man medbringer vikingetelt eller plastiktelt. Hvis vikingetelt medbringes skal størrelsen på teltet oplyses med facademål og dybdemål og om det er et sovetelt eller bod. Hvis man ønsker at sælge noget, skal det også oplyses. Meddel endvidere hvor mange personer der deltager i morgenmaden lørdag, frokost lørdag, morgenmad søndag og frokost søndag. Skriv også om du medbringer hest.
Der er plads til at købe et begrænset antal P-pladser ved Sildehagen, men der er også gratis parkering for enden af Strandvej, ca. 1 km væk. En P-plads koster kr. 25,00 og det samme koster en trailerplads. Ønsker du P-plads for bil og/eller trailer, skal formanden også vide dette, så pladserne kan bestilles. Betaling for parkering afholder man selv.
For mere information om markedet, kig evt. på markedets hjemmeside.


Der gives trækketure på det årlige Hobro vikingemarked

Tilbage til indhold | Retur til hoved menu